Istorii despre literatura si orbire PDF

Coperta Carte Istorii despre literatura si orbire

Iti doresti sa citesti cartea Istorii despre literatura si orbire publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Istorii despre literatura si orbire chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Istorii despre literatura si orbire

Julian Fuks s-a nascut in 1981 in Sao Paulo, Brazilia. Si-a luat licenta in literatura sudamericana, a devenit jurnalist si a publicat cartile: Fragmentos de Alberto, Ulisses, Carolina e eu (povestiri, 2004), Historias de cegueira e literatura – Borges, Joao Cabrai, Joyce (2007- Premiul Jabuti si Premiul Portugal Telecom) si romanul Procura do romance (2011). In Istorii despre literatura si orbire, o carte dificil de clasificat, in care se contopesc eseul, fictiunea si biografia, Julián Fuks evoca figurile a trei mari scriitori ai secolului al XX-lea care si-au pierdut vederea: Jorge Luis Borges, Joao Cabral si James Joyce.„In acest vis exista imagini pentru ca Borges le creeaza. Cand deschide ochii, ele dispar si lumea se transforma intr-o ceata cenusie. Oare aceasta sa fie lumea reala, cea a cetii cenusii? Ori poate cea a imaginilor suprapuse? Poate nici una dintre cele doua si poate ca cel care a avut acel vis nici nu a fost Borges. Poate ca nu a fost decat visul unui alt om, care-l creeaza in timp ce crede ca-l descifreaza, care-l inventeaza cu tot cu trecutul, prezentul si viitorul.“ – Istorii despre literatura si orbire…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.