Istorie, ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat PDF

Coperta Carte Istorie, ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat

Iti doresti sa citesti cartea Istorie, ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat publicata de editura Nominatrix? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Istorie, ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Istorie, ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat

Pentru fiecare tema din programa examenului de bacalaureat, lucrarea propune urmatoarele elemente de sprijin in pregatirea cu succes a acestuia:- Un rezumat al fiecarei lectii, ceea ce permite profesorilor sa elimine dictarea continuturilor si sa se concentreze pe discutarea cu elevii a temelor si pe rezolvarea de exercitii. Acest rezumat scapa elevii de obositoarea luare de notite si permite sustinerea unor lectii interactive, mult mai apreciate de elevi decat cele de tip clasic. Sintezele au fost elaborate dupa analizarea continuturilor prezentate in cele 7 manuale alternative de istorie de clasa a XII?a si selectarea elementelor comune care fac obiectul evaluarii. In elaborarea sintezelor s?au avut in vedere competentele generale si specifice pentru clasa a XII?a si standardele generale de evaluare.- (Element de noutate!) Un test de evaluare curenta din continutul fiecarei teme (capitol) din programa, care permite parcurgerea ritmica a materiei pentru examen si, pentru profesori, cunoasterea stadiului de pregatire al elevilor pe secvente de materie. Testele au fost elaborate in conformitate cu structura itemilor din programa examenului de bacalaureat.- (Element de noutate!) Teste de evaluare sumativa din materia pentru examen. De retinut ca aceste 20 de teste finale sunt total diferite fata de cele din anul trecut, pentru a oferi elevilor o simulare cat mai apropiata de subiectele examenului de bacalaureat.- Propunerile de rezolvari au fost introduse pentru familiarizarea cu cerintele formulate in teste. Aceste sugestii de raspunsuri ofera elevilor exemple concrete de rezolvare, pentru ca subiectele sa nu constituie o surpriza nedorita in timpul examenului prin necunoasterea tipurilor de intrebari si a modalitatilor de a formula raspunsurile. Daca urmati modelul nostru de pregatire oferit in lucrarea de fata, veti fi ca niste sportivi care parcurg un grafic al antrenamentelor in vederea participarii la o mare competitie. Lucrarea de fata se adreseaza elevilor de c…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.