Istorie. Cultura generala pentru elevi PDF

Coperta Carte Istorie. Cultura generala pentru elevi

Iti doresti sa citesti cartea Istorie. Cultura generala pentru elevi publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Istorie. Cultura generala pentru elevi chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Istorie. Cultura generala pentru elevi

Prezentul volum, cu referire explicita la istoria Romaniei, este alcatuit de un profesor de specialitate si a fost stucturat in patru sectiuni tematice de intrebari si raspunsuri aferente (Preistoria si Antichitatea, Evul Mediu si Epoca Moderna), plus din casete „”Stiai ca…?””El se adreseaza elevilor de gimnaziu si de liceu, dar poate fi deopotriva de util oricarui pasionat de istorie. Fiecare intrebare are patru variante de raspuns, dintre care una singra este corecta. Raspunsurile, concepute mai amplu in majoritatea cazurilor, extind subiectul punctul vizat de intrebare, oferind explicatii si o serie de informatii suplimentare pentru a largi universul de cultura generala al elevului….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.