Istoria romanilor – cronologie PDF

Coperta Carte Istoria romanilor - cronologie

Iti doresti sa citesti cartea Istoria romanilor – cronologie publicata de editura Cartex 2000? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Istoria romanilor – cronologie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Istoria romanilor – cronologie

Aceasta carte face parte din colectia Istorie a editurii Cartex 2000.„Romanii au trebuinta astazi sa se intemeieze in patriotism si curaj si sa castige statornicie in caracter. Aceste rezultate credem ca s-ar dobandi cand ei ar avea o buna istorie nationala si cand aceasta ar fi indestul de raspandita. Privind la acel sir de veacuri, in care parintii nostri au trait si la chipul cu care ei s-au purtat in viata lor sociala, noi am cautat sa ne dobandim virtutile lor si sa ne ferim de greselile in care ai picat. Am parasit prin urmare acel duh de partida si de ambitie marsava. Am scapa adevaratele printipe care trebuie sa ne povatuiasca in viata socialaca sa ne putem mantui. Istoria inca ne-ar arata ca parintii nostrii se aflara in vremi cu mult mai grele decat acele in care ne aflam noi acum.“ – N. Balcescu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.