Istoria Romaniei in imagini. de la inceputuri la uniunea europeana. PDF

Coperta Carte Istoria Romaniei in imagini. de la inceputuri la uniunea europeana.

Iti doresti sa citesti cartea Istoria Romaniei in imagini. de la inceputuri la uniunea europeana. publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Istoria Romaniei in imagini. de la inceputuri la uniunea europeana. chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Istoria Romaniei in imagini. de la inceputuri la uniunea europeana.

Menirea lucrarii de fata este de a fi nu numai o simpla, agitata sau, din contra, lenta reistorisire a trecutului romanesc, ci, mai ales, o alta oglinda, o alta reflectare pentru timpurile prezente. O alta oglinda sau, poate, o intreaga galerie de tablouri, de imagini ale unor timpuri mai mult sau mai putin indepartate. Mai mult sau mai putin discutate, mai mult sau mai putin prezentate. Si astfel, imbinarea intre cuvant si imagine, pe care o aduce aceasta Istorie a Romaniei in imagini, poate sa reprezinte tocmai cheia cu ajutorul careia taina si comoara trecutului sunt readuse in locurile de glorie de altadata. Lectia trecutului nu trebuie uitata sau diminuata in importanta niciodata, indiferent de timpuri, de locuri sau de personaje. Chiar si locul actualei Romanii intr-o Uniune Europeana in continua transformare si redefinire prinde mult mai bine contur daca se tine cont de lectia istoriei……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.