Istoria popoarelor din Sud-Estul Europei in epoca moderna PDF

Coperta Carte Istoria popoarelor din Sud-Estul Europei in epoca moderna

Iti doresti sa citesti cartea Istoria popoarelor din Sud-Estul Europei in epoca moderna publicata de editura Cetatea de Scaun? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Istoria popoarelor din Sud-Estul Europei in epoca moderna de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Istoria popoarelor din Sud-Estul Europei in epoca moderna

In 1987, aparea o lucrare de referinta in istoriografia romana, sinteza „Istoria popoarelor din sud-estului Europei in epoca moderna”, reeditata mai apoi in 1998. Inca de la inceput, cartea istoricului Nicolae Ciachir s-a bucurat de elogii binemeritate atit in tara, cat si peste hotare – Belgrad, Sofia, Ankara, Tirana, Moscova, Varsovia, Munchen, Toronto.„Istoria popoarelor din sud-estul Europei in epoca moderna”nu este o aparitie instantanee, ci rodul unei munci indelungate de cercetare si de pasiune constanta. Istoric cu preocupari variate, Nicolae Ciachir s-a afirmat si a adus contributii valoroase in domenii de cercetare care cuprind o arie larga: Unirea Principatelor „100 de ani de la Unirea Principatelor”, 1958, razboiul pentru cucerirea independentei „Razboiul pentru independenta Romaniei in context european”, 1977, istoria moderna universala „Marile puteri si Romania, 1856-1947”, 1996; „Istoria politica a Europei de la Napoleon la Stalin”, 1997; „Istoria universala moderna”, vol. I-II, 1998, istoria relatiilor internationale „Diplomatia europeana in epoca moderna”, 1984 — distinsa cu premiul Academiei Romane „Nicolae Iorga”; „Istoria relatiilor internationale (1648-1947) ”, 1998, istoria Basarabiei si a Bucovinei „Basarabia sub stapinire tarista (1812-1917), 1992; ”Din istoria Bucovinei (1775-1944), 1993, balcanistica si slavistica „Istoria moderna a Poloniei”, 1987, „Istoria slavilor”, 1998….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.