Istoria celibatului PDF

Coperta Carte Istoria celibatului

Iti doresti sa citesti cartea Istoria celibatului publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Istoria celibatului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Istoria celibatului

Cartea de fata, un bestseller apartinand celebrei autoare Elizabeth Abbott, aduce in discutie un subiect care, desi a reprezentat o preocupare culturala si religioasa in toate timpurile, a ramas la fel de actual si controversat. Din antichitate, au existat oameni care au luat hotarari stranii, alegand celibatul ca mod de viata. Studiul Elizabethei Abbott reprezinta o provocare, demitizand conceptul traditional potrivit caruia celibatul ar avea un determinism religios. Lucrarea nu reprezinta o insiruire plicticoasa de consideratii teoretice cu privire la celibat, ci o inmanunchiere de povestiri fascinante, vii si reale din trecutul omenirii si pina astazi, ceea ce ii confera culoare si un plus de interes….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.