Istoria ascunsa a oraselor multiculturale din Transilvania PDF

Coperta Carte Istoria ascunsa a oraselor multiculturale din Transilvania

Iti doresti sa citesti cartea Istoria ascunsa a oraselor multiculturale din Transilvania publicata de editura Integral? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Istoria ascunsa a oraselor multiculturale din Transilvania chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Istoria ascunsa a oraselor multiculturale din Transilvania

Cu o istorie aparte, consemnata de cronici sau inflorita de memoria colectiva, Transilvania si marile ei orase ascund fabuloase povesti de dragoste si de razboi, mistere ale unor locuri bantuite sau, dimpotriva, vegheate de Pronia Divina, legende ale unor ilustre personaje istorice care au trecut prin intamplari incredibile, dincolo si dincoace de limita supranaturalului, precum si evenimente tragice care tin de diferite teorii ale conspiratiei Sibiul si regele sau neincoronat – Baronul Brukenthal, amantul Mariei Tereza, cel mai bogat „”gigolo”” ardelean. Legendele Clujului – sinuciderea lui Decebal, biciuirea lui Matei Corvin, bataile lui Avram Iancu, fantome, locuri bantuite si monstrii din lacul Tarnita (un „”Loch Ness”” al Transilvaniei).Targu Mures, locul unde a avut loc ultima vanatoare de vrajitoare din Europa. Bistrita, intre civilizatia sasilor, blonda Ursula in armura si postalionul irlandezului Bram Stoker. Pentru cine canta orga cu 4. 000 de tuburi? Kronstadt, Brasov si „”Orasul Stalin”” – trei embleme ale aceluiasi oras….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.