Ispitirea lui Thomas Carrick PDF

Coperta Carte Ispitirea lui Thomas Carrick

Iti doresti sa citesti cartea Ispitirea lui Thomas Carrick publicata de editura Alma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ispitirea lui Thomas Carrick chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ispitirea lui Thomas Carrick

SERIA „”NOUA GENERATIE CYNSTER”” Thomas Carrick conduce o afacere de succes in animatul port Glasgow, departe de tinuturile intinse ale clanului familiei, si are de gand sa-si caute o sotie potrivita in noul sezon de baluri ale inaltei societati. Dar planurile ii sunt date peste cap de vestile proaste primite de la mosie care il obliga sa se intoarca la conacul Carrick. Odata ajuns acolo, isi da seama ca singura persoana care il poate ajuta sa rezolve problemele este ultima femeie la care voia sa apeleze. Caci Thomas nu a uitat-o niciodata pe Lucilla Cynster, cea care i-a bantuit gandurile ani la rand, dar pe care a lasat-o in urma ca sa-si implineasca visul de a trai in oras. Femeie puternica si hotarata, Lucilla stie ca Thomas este cel sortit sa-i devina partener, iubit, protector si sot, fiindca doar ea este cea care ii poate oferi dragostea adevarata. Tocmai de aceea, cand Thomas se intoarce si ii cere ajutorul, Lucilla profita de sansa pe care i-o ofera viata si decide sa faca orice pentru a-l ispiti. Caci cum ar putea el sa ignore o legatura atat de puternica, mai presus de ratiune, si sa aleaga alt drum? „”Stephanie Laurens combina cu succes subiectul alert cu o poveste de iubire pasionala si nu isi dezamageste niciodata cititorii.””- Booklist Online. com Stephanie Laurens a scris peste 60 de carti romantice, multe dintre ele bestselleruri New York Times, Publishers Weekly si USA Today….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.