Islamistii europeni. Revolta tinerei generatii PDF

Coperta Carte Islamistii europeni. Revolta tinerei generatii

Iti doresti sa citesti cartea Islamistii europeni. Revolta tinerei generatii publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Islamistii europeni. Revolta tinerei generatii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Islamistii europeni. Revolta tinerei generatii

Robert S. Leiken urmareste destinele primei generatii de imigranti musulmani, dar si angoasele urmasilor lor. Pornind naratiunea din indepartatele sate ale Orientului Mijlociu, prin intermediul personajelor sale, autorul ne aduce in prezent, in capitalele Europei Occidentale, cu ghetourile si cartierele lor populate de imigranti. Cartea ne ajuta sa patrundem in cotidianul islamistilor, sa cunoastem moscheile radicalizate, sa descoperim universul jihadistilor si sa aflam ultimele ganduri ale atentatorilor sinucigasi. Aceasta analiza istorica, sociologica, teologica si antropologica ne avertizeaza ca incoerenta strategiilor fata de problema terorismului se datoreaza confundarii protestatarilor cu islamistii, a musulmanilor pasnici cu fundamentalistii, a slujitorilor Islamului cu jihadistii, a imigrantilor din prima generatie cu urmasii lor. Islamistii europeni este prima carte care, combinand reportajul si naratiunea, analizeaza amenintarea terorista islamista in Europa intr-o maniera obiectiva si patrunzatoare. „Robert S. Leiken scrie intr-un stil accesibil. Bazandu-se pe o documentare solida, autorul prezinta diferite puncte de vedere care il ajuta pe cititor sa aiba imaginea de ansamblu a problemei.” Dilwar Hussain, The Muslim World Book Review „O prezentare critica a contextului istoric care a dus la declansarea confictului intre comunitatile de musulmani din Europa si statele occidentale.” Washington Times „Prin cercetari amanuntite si interviuri, acest volum studiaza dinamica politica si sociala care a condus la aparitia extremismului islamist printre membrii celei de-a doua generatii de imigranti musulmani.” Joshua Sinai, Perspectives on Terrorism…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.