Irigatii in culturile horticole PDF

Coperta Carte Irigatii in culturile horticole

Iti doresti sa citesti cartea Irigatii in culturile horticole publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Irigatii in culturile horticole de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Irigatii in culturile horticole

Irigarea dupa criterii obiective in combinatie cu folosirea tehnicilor optime de irigare garanteaza o buna calitate si cantitate a produselor horticole, economiseste apa si energie si protejeaza mediul inconjurator. Cartea trateaza toate subiectele cu privire la aportul de apa in cultura horticola:- Consumul de apa si nevoia de irigatie a plantelor- Particularitati despre plantele fructifere, legume, plantele ornamentale si pepiniere- Tehnici de irigare, folosirea senzorilor de umidiate a solului, controlarea si reglarea irigatiei Aceasta carte se adreseaza horticultorilor, agricultorilor si consultantilor – celor care isi iriga suprafetele de cultivare sau le vor iriga in viitor, dar si studentilor….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.