Irationalitatea benefica PDF

Coperta Carte Irationalitatea benefica

Iti doresti sa citesti cartea Irationalitatea benefica publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Irationalitatea benefica chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Irationalitatea benefica

De ce bonusurile mari ii pot face pe directori mai putin productivi?Cum niste instructiuni neclare pot sa fie de fapt de ajutor?De ce razbunarea este atat de importanta pentru noi?De ce exista o diferenta atat de mare intre ceea ce credem ca ne va face fericiti si ceea ce ne face fericiti cu adevarat?In volumul Irational in mod previzibil (Publica, 2010), Dan Ariely a decelat numeroasele pulsiuni care ne fac sa luam decizii nepotrivite. Acum, in volumul Irationalitatea benefica, el ne dezvaluie surprinzatoarele efecte negative si pozitive pe care irationalitatea le poate genera in viata noastra. Concentrandu-se asupra comportamentelor noastre la munca si in relatiile personale, Ariely ajunge la perspective noi si adevaruri revelatoare despre ceea ce ne motiveaza cu adevarat la slujba, despre felul cum o actiune necugetata se poate transforma intr-un obicei persistent, despre cum invatam sa-i iubim pe cei cu care suntem impreuna si multe alte subiecte la fel de incitante. Folosindu-se de aceleasi metode experimentale care au facut din Irational in mod previzibil unul dintre cele mai discutate bestselleruri ale ultimilor ani, Ariely utilizeaza rezultatele experimentelor lui originale si captivante, pentru a formula concluzii uimitoare despre felul cum ne comportam si motivele pentru care ne comportam asa cum o facem. De la atitudinile noastre de la birou la relatiile romantice ori la cautarea unui sens in viata, Ariely explica felul in care putem depasi modelele negative de gandire si comportament, identificand astfel modalitatea prin care putem lua decizii mai bune….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.