Irational in mod previzibil. Fortele ascunse care ne influenteaza deciziile PDF

Coperta Carte Irational in mod previzibil. Fortele ascunse care ne influenteaza deciziile

Iti doresti sa citesti cartea Irational in mod previzibil. Fortele ascunse care ne influenteaza deciziile publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Irational in mod previzibil. Fortele ascunse care ne influenteaza deciziile chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Irational in mod previzibil. Fortele ascunse care ne influenteaza deciziile

„Suntem cu totii mult mai putin rationali decat presupune teoria economica standard. In plus, aceste manifestari irationale de care noi dam dovada nu sunt nici intamplatoare, nici absurde. Ele sunt sistematice si, din moment ce le repetam iar si iar, sunt previzibile. Prin urmare, nu vi s-ar parea logic sa modificam teoria economica standard, s-o scoatem din spatiul psihologiei naive (care adesea pica proba gandirii rationale, a introspectiei si – cel mai important – a unei atente examinari empirice)?Exact acesta este lucrul pe care incearca sa-l realizeze domeniul in formare al economiei comportamentale – precum si cartea de fata, ca mica parte din acest demers.“ – Dan Ariely„O carte splendida, care te si pune pe ganduri, te si amuza, vorbind despre o multime de lucruri: incepand cu forta remediilor placebo si terminand cu placerile unui pahar de Pepsi. Ariely da in vileag festele subtile, dar redutabile, pe care ni le joaca propria minte si ne arata cum putem sa nu ne lasam pacaliti.“ – Jerome Groopman, profesor, Facultatea de Medicina Harvard„Dan Ariely este un geniu al intelegerii comportamentului uman. Niciun economist nu reuseste mai bine sa dea la iveala si sa explice ratiunile ascunse ale alegerilor noastre bizare, pe piata si in afara ei. Irational in mod previzibil ne va remodela, o data pentru totdeauna, felul in care vedem lumea si pe noi insine.“ – James Surowiecki, autorul cartii The Wisdom of Crowds„Irational in mod previzibil este nebunesc de originala. Ne arata de ce – mult mai adesea decat ne place sa recunoastem – oamenii fac greseli prostesti, uneori dezastruoase. Ariely nu doar ca ne ofera o lectura fascinanta, ci ne face si mult mai intelepti.“ – George Akerlof, laureat al Premiului Nobel pentru economie in 2001 si profesor de economie la University of California, Berkeley„Cu tolba plina de experimente istete, idei interesante si anecdote incantatoare, Dan Ariely este un ghid intelept si amuzant in intelegerea metehnelor, a erorilor si a gafelor…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.