IPOCRIZIA Facebook, Google, Amazon. Subminarea culturii si democratiei PDF

Coperta Carte IPOCRIZIA Facebook, Google, Amazon. Subminarea culturii si democratiei

Iti doresti sa citesti cartea IPOCRIZIA Facebook, Google, Amazon. Subminarea culturii si democratiei publicata de editura Editura NICULESCU? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea IPOCRIZIA Facebook, Google, Amazon. Subminarea culturii si democratiei de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii IPOCRIZIA Facebook, Google, Amazon. Subminarea culturii si democratiei

„”Lucrarea de fata este un rechizitoriu usturator la adresa lacomiei si arogantei companiilor tehnologice.””- The Guardian””O carte necesara care arata cum revolutia internetului a afectat atat modul in care interactionam ca fiinte umane, cat si democratia insasi.””- The Nation””Prin cartea de fata, o critica necrutatoare ce incearca sa gaseasca raspunsul la intrebarea de ce internetul a fost o piedica si nu un ajutor pentru cei care vor sa traiasca din cultura, Taplin ne ofera o perspectiva extrem de echilibrata.””- The New York Daily News””O mare descoperire si o carte care trebuie neaparat citita… Un adevarat tur de forta… Daca vreti sa intelegeti ce s-a intamplat cu America si unde ne va conduce tehnologia in era lui Trump, faceti-va timp sa cititi aceasta carte. O sa va lase fara respiratie.””- Alter Net IPOCRIZIA Facebook, Google, Amazon este povestea unui mic grup de antreprenori libertarieni care, in anii ’90, au incercat sa schimbe viziunea descentralizata asupra internetului. Acestia au creat trei companii monopoliste – Facebook, Google si Amazon – care acum hotarasc viitorul muzicii, filmului, televiziunii, editurilor si al noilor industrii….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.