Ioan Di Cesare. Un aviator de elita in arhivele Securitatii PDF

Coperta Carte Ioan Di Cesare. Un aviator de elita in arhivele Securitatii

Iti doresti sa citesti cartea Ioan Di Cesare. Un aviator de elita in arhivele Securitatii publicata de editura Institutul European? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ioan Di Cesare. Un aviator de elita in arhivele Securitatii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ioan Di Cesare. Un aviator de elita in arhivele Securitatii

Pe generalul aviator Ioan Di Cesare, unul dintre asii Grupului 7 Vanatoare in anii celui de-al Doilea Razboi Mondial, l-am cunoscut si am avut privilegiul sa-l vizitez de mai multe ori intre anii 2008-2010, purtand cu el convorbiri deosebit de interesante. Aceasta este prima si singura biografie a sa publicata pana in prezent. Ea se bazeaza atat pe documente din arhiva personala a pilotului, cat si pe documente militare si mai ales pe documente intocmite de fosta Securitate. Subiectul era prea putin cunoscut. Mai existau unele referiri la faptele sale de arme din timpul razboiului, in cadrul Grupului 7 Vanatoare, in cateva carti si articole de specialitate. Despre viata sa din perioada postbelica nu se publicase pana acum practic nimic. Sper ca aceasta lucrare – care apare la centenarul nasterii pilotului – sa reprezinte o contributie la istoria aripilor romanesti si la istoria secolului XX, iar generalul, un model demn de urmat pentru aviatorii romani de azi si de maine. – Daniel Focsa…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.