Invitatia PDF

  Coperta Carte Invitatia

  Iti doresti sa citesti cartea Invitatia scrisa de Vi Keeland si publicata de editura Bookzone? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Invitatia chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Invitatia

  Prima dată când l-am întâlnit pe Hudson Rothschild a fost la o nuntă. Era unul dintre cavalerii de onoare și probabil cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut vreodată. Când mi-a cerut să dansez, chimia noastră a fost electrizantă și ne-am simțit excelent unul în compania altuia.Însă distracția noastră s-a oprit brusc atunci când și-a dat seama că nu sunt cine am spus că sunt. Invitația pe care o primisem nu mi se adresase de fapt mie, ci fostei mele colege de cameră, care aruncase pe geam două luni de chirie și se mutase în mijlocul nopții. M-am gândit că îmi datora o noapte scumpă în oraș, dar cred că, practic, nu făceam altceva decât să apar neinvitată la o nuntă total necunoscută.Odată prinsă asupra faptului, nu am știut cum să dispar cât mai repede. În timp ce mă furișam spre ieșire, am sustras rapid câteva sticle de șampanie scumpă, în timp ce superbul cavaler de onoare mă urmărea îndeaproape înfuriat.Afară, am sărit într-un taxi. Inima îmi bătea cu putere, dar măcar scăpasem nevătămată. Sau cel puțin așa credeam. Până când mi-am dat seama că îmi uitasem telefonul la masă. Ghici cine l-a găsit?Aceasta este povestea nebunească a întâlnirii mele cu Hudson Rothschild. Dar crede-mă, este doar vârful aisbergului.Recenzii:Una dintre cărțile mele preferate din toate timpurile Invitația – Vi Keeland este una dintre cărțile mele preferate din toate timpurile. Sunt obsedată de această poveste și am citit-o în fiecare zi, pe nerăsuflate, până la ultima pagină. – Natasha Madison, autoare de bestselleruri USA Today Factorul sexy crește de la capitol la capitol O carte care a ajuns rapid în topul lecturilor mele preferate din 2021! Invitația este atât de amuzantă și romantică, iar factorul sexy crește de la capitol la capitol. – Books and the Big Screen  Este atât de ușor de citit și de simțit fiecare rând Magia unei cărți scrise de Vi Keeland: este atât de ușor de citit și de simțit fiecare rând! Și chiar și atunci când știi că inima îți va fi zdrobită, e prea târziu să dai înapoi și lași povestea să facă asta. Însă o face în cel mai frumos mod posibil! – Bookgasms Book Blog Autoarea mi-a oferit un epilog epic Invitația mi-a atins sufletul în atât de multe moduri! Chimia dintre protagoniști este intensă, pasiunea este fierbinte, iar tachinările sunt dulci. Nu m-am putut opri din citit, dar nici nu am vrut ca povestea să se termine. Totuși, autoarea mi-a oferit un epilog epic! – Thelma and Louise Book Blog Nu m-am putut dezlipi de pagini Am fost îndrăgostită de această poveste de la prima până la ultima pagină. De la lacrimile aduse de râs până la sfâșierea inimii, nu m-am putut dezlipi de pagini. – Keri Loves Books Cărțile autoarei nu dezamăgesc niciodată Există un motiv pentru care Vi Keeland este autoarea mea preferată. Cărțile ei nu dezamăgesc niciodată și sunt 100% captivante. – HEA Bookshelf Blo…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Invitatia este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.