Invinge-ti teama, alunga umbrele! PDF

  Coperta Carte Invinge-ti teama, alunga umbrele!

  Iti doresti sa citesti cartea Invinge-ti teama, alunga umbrele! scrisa de Uli Geissler si publicata de editura Univers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Invinge-ti teama, alunga umbrele! chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Invinge-ti teama, alunga umbrele!

  Girafa se teme sa mearga pe bicicleta, rechinului ii este frica de dentist, doamna hipopotam se teme sa intre in apa, iar hamsterul nu indrazneste sa coboare singur in pivnita. Insa, din fericire, doctorul Dolofanel le vine in ajutor animalelor cu sfaturi si indemnuri: „Daca sariti peste umbre, veti vedea ce bine va veti descurca!”. Intr-adevar, chiar asa este: animalele trag aer in piept, isi fac curaj, depasesc momentul greu si gata, reusesc! Dar vine si clipa cand doctorul Dolofanel are nevoie de incurajari… O poveste cu ilustratii amuzante si texte care te binedispun si te incurajeaza sa sari si tu peste umbrele indoielii, daca situatia o cere….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Invinge-ti teama, alunga umbrele! este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.