Invidie PDF

Coperta Carte Invidie

Iti doresti sa citesti cartea Invidie publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Invidie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Invidie

„O poveste cuceritoare si luxurianta, despre existente feminine, secrete intunecate si aventuri romantice pline de emotie, intr-un roman palpitant despre lumea mondena din New York, la sfarsitul secolului al XIX-lea. Cititorii vor trai in ritm alert dramele personajelor – prietenii, iubiri, minciuni si tradari.“ – Kirkus Reviews „Mister, povesti de dragoste, gelozie, infidelitate, umor si amanunte istorice fascinante. Am citit seria LUX pe nerasuflate.“ – Cecily von Ziegesar, autoarea bestsellerului Gossip Girl…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.