Invatatura Hathor. Mesaje de la o civilizatie inaltata PDF

  Coperta Carte Invatatura Hathor. Mesaje de la o civilizatie inaltata

  Iti doresti sa citesti cartea Invatatura Hathor. Mesaje de la o civilizatie inaltata scrisa de Tom Kenyon si publicata de editura For You? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Invatatura Hathor. Mesaje de la o civilizatie inaltata chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Invatatura Hathor. Mesaje de la o civilizatie inaltata

  Noi suntem hathorii. Suntem maestri ai iubirii si ai sunetului, dintr-o civilizatie intergalactica inaltata. La fel cum, odinioara, am ajutat Egiptul si alte culturi antice, tot la fel acum ne-am intors ca sa participam la evolutia actuala si posibila, a omenirii. Sunteti echilibrati si pregatiti de actiune, intr-o perioada de mare importanta din istoria constiintei de pe aceasta planeta, Se petrece ceva ce nu s-a mai intamplat pana acum si, pentru noi, este o bucurie sa cooperam din nou cu voi si sa facem parte din constienta voastra constienta. Daca sunteti dispusi sa fauriti noua lume, va invitam sa veniti cu noi, intr-o calatorie a mintii si inimii. In carte sunt incluse doua CD-uri. Primul CD este o colectie fascinanta de inregistrari live, de la diverse ateliere intensive de lucru cu Hathorii. Asculta vocea lui Tom – care acopera patru octave – in timp ce transmite prin channeling sunetele catalitice si transformatoare ale Hathorilor. Al doilea CD consta din meditatii dirijate, din capitolele despre autocunoastere si Geometria Constiintei. …

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Invatatura Hathor. Mesaje de la o civilizatie inaltata este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.