Invatati rapid limba germana A1, A2, B1 + 3CD PDF

  Invatati rapid limba germana A1, A2, B1 + 3CD - Anne Thomann, Beate Blasius

  Iti doresti sa citesti cartea Invatati rapid limba germana A1, A2, B1 + 3CD scrisa de Anne Thomann, Beate Blasius? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Invatati rapid limba germana A1, A2, B1 + 3CD chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Invatati rapid limba germana A1, A2, B1 + 3CD PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Invatati rapid limba germana A1, A2, B1 + 3CD

  Invatati rapid limba germana. Initiere si aprofundare: nivelurile A1, A2, B1

   

  Cea mai rapida metoda de a invata o limba straina
   
  Bazata pe evolutiile recente in didactica limbilor straine, Invatati rapid limba germana va ajuta sa va insusiti in doar 20 de minute pe zi, timp de 60 de zile, notiunile fundamentale de gramatica, fonetica si vocabular ale limbii germane. In scurt timp veti fi capabili sa va descurcati in situatii reale de comunicare si va veti familiariza cu aspectele caracteristice ale culturii germane.
   
  Manualul contine:
  – 20 de dialoguri si vocabular
  – notiuni esentiale de gramatica
  – exercitii, teste si jocuri pentru fixarea cunostintelor dobindite si autoevaluare

  Cele 3 CD-uri contin:

  – dialogurile, vocabularul si exercitiile
  – pronuntia sunetelor, intonatia in propozitie si in fraza

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Invatati rapid limba germana A1, A2, B1 + 3CD este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.