Invatamantul superior in Romania PDF

  Invatamantul superior in Romania - Aneta Monica Turturean

  Iti doresti sa citesti cartea Invatamantul superior in Romania scrisa de Aneta Monica Turturean? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Invatamantul superior in Romania chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Invatamantul superior in Romania PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Invatamantul superior in Romania

  Invatamantul superior in Romania. Provocari si nevoi ale actorilor educationali

  In contextul schimbarilor sociale si politice la care asistam si al tendintelor actuale in educatie care se contureaza la nivel global, universitatile propun o adaptare continua la acestea, la nevoile de formare si de dezvoltare a beneficiarilor, optand pentru o crestere a calitatii activitatilor didactice si de cercetare, asigurandu-se ca profesorii poseda competentele necesare pentru a performa in mediul universitar. Astfel, volumul trateaza rolul universitatii de ieri, de astazi si de maine, formarea initiala si continua a formatorilor ca modalitate de dezvoltare a competentelor, activitatile formatorului la nivel universitar, predarea ca activitate de facilitare a invatarii studentilor, activitatea de evaluare ca modalitate de imbunatatire a performantelor studentilor, evaluarea si autoevaluarea ca modalitati de imbunatatire a calitatii activitatii didactice, activitatea de cercetare. De asemenea, lucrarea cuprinde doua studii practice, primul vizand competentele si activitatile necesare formarii continue a formatorilor la nivel universitar, cel de-al doilea privind expectantele studentilor privind educatia la nivel universitar. – Monica-Aneta Turturean

  Din Cuprins:
  • Formatorul si universitatea europeana
  • Studiu privind competentele si activitatile necesare formarii continue a formatorilor la nivel universitar de azi si de maine
  • Studiu privind expectantele studentilor legate de educatia la nivel universitar

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Invatamantul superior in Romania este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.