Invatam sa desenam PDF

Coperta Carte Invatam sa desenam

Iti doresti sa citesti cartea Invatam sa desenam publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Invatam sa desenam chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Invatam sa desenam

Cartea face parte din colectia Copilul destept a editurii Litera. Doriti sa va pregatiti repede si bine copilul pentru scoala?Nu stiti cu ce sa incepeti si cum sa procedati?Va va aceasta colectie destinata parintilor, bunicilor, educatoarelor si prescolarilor. Copilul dumneavoastra vrea foarte mult sa deseneze un calut sau un soricel, dar nu stie cum. Daruiti-i aceasta cartulie si el va putea desena cu usurinta diferite animalute, personaje de basm, jucarii si alte obiecte cunoscute. Cu ajutorul unor instructiuni simple, pas cu pas, copilul se va descurca si fara adulti, desenand de unul singur….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.