Invata despre animale PDF

Coperta Carte Invata despre animale

Iti doresti sa citesti cartea Invata despre animale publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Invata despre animale chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Invata despre animale

Esti de acord ca ar fi o idee minunata sa iti creezi propria ta carte despre animalele pe care ti-ai dorit sa le intalnesti? Fii atent, editura Aramis iti ofera acum ocazia de a alcatui cateva mini-povestiri interesante astfel: coloreaza cat mai frumos ilustratiiledecupeaza si aranjeaza paginileprinde laolalta paginile, folosind o bucata din sfoara inclusa in carticica, pe care o treci prin gaurile predecupate ale paginilor, obtinand o adevarata carticica, asa cum nu mai are nimeni. Hai, vrei sa incerci? Ai atatea lucruri noi de aflat!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.