Invata cum sa lucrezi cu cristalele in 21 de zile PDF

Coperta Carte Invata cum sa lucrezi cu cristalele in 21 de zile

Iti doresti sa citesti cartea Invata cum sa lucrezi cu cristalele in 21 de zile publicata de editura For you? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Invata cum sa lucrezi cu cristalele in 21 de zile chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Invata cum sa lucrezi cu cristalele in 21 de zile

Judy Hall este recunoscuta la nivel international ca experta in cristale. Cartile sale sunt o referinta in acest domeniu, distilandu-i intelepciunea si experienta in vindecarea cu cristale. Cartea de fata rezuma aceasta bogatie si complexitate intr-un program scurt si practic prin care oricine poate sa descopere puterea remarcabila a cristalelor. Citeste despre specificul multor tipuri de cristale si afla care le sunt vibratiile si potentele. Cartea expune, de asemenea, o larga varietate de utilizari pentru cristale, printre care vindecarea chakrelor, meditatie si atenuarea poluantilor din locuinta ta si din mediu. Vei vedea si cum cristalele sunt esentiale pentru sporirea energiei si deschiderea spre o constiinta superioara. Fie ca esti incepator sau initiat in acest domeniu, vei gasi in fiecare pagina ceva care sa te inspire. Descopera spectrul larg al utilizarii cristalelor in numai 21 de zile!Bucura-te de frumusetea, culoarea si stralucirea cristalelor prezentate in aceasta carte deosebita, cu planse color!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.