Invata cum sa folosesti puterea afirmatiilor in 21 de zile PDF

Coperta Carte Invata cum sa folosesti puterea afirmatiilor in 21 de zile

Iti doresti sa citesti cartea Invata cum sa folosesti puterea afirmatiilor in 21 de zile publicata de editura For You? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Invata cum sa folosesti puterea afirmatiilor in 21 de zile de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Invata cum sa folosesti puterea afirmatiilor in 21 de zile

Principiile de vindecare prin afirmatii propuse de Louise L. Hay s-au vandut in peste 40 de milioane de exemplare in intreaga lume si, in ultimii 30 de ani, au furnizat tehnici care i-au alinat si vindecat pe foarte multi oameni. Cartea Invata cum sa folosesti puterea afirmatiilor in 21 de ziletransforma aceasta metoda puternica intr-un instrument si mai simplu si mai usor de invatat. Astfel, descoperim mai repede puterea cuvintelor simple si alinatoare de a rezolva orice problema in orice domeniu, de la stima de sine si emotiile starnite de frica pana la gandirea critica si iertare, de la sanatate si imbatranire pana la succesul in munca, bani si prosperitate si de la iubirea de sine pana la prietenie, iubire si intimitate. Indiferent daca vizeaza dimensiunea fizica sau emotionala, principiile elaborate de Louise L. Hay sunt accesibile oricand si pot fi puse la lucru in orice moment. De asemenea, ele ne invata cum sa ne cream propriile afirmatii, personalizate, astfel incat sa tinteasca precis in probleme si blocaje persistente poate chiar de-o viata intreaga. Cartea de fata constituie o introducere ideala la tehnici spirituale care functioneaza de cateva decenii si care acum sunt prezentate intr-un format pe masura secolului XXI….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.