Invata cum sa comunici cu ingerii in 21 de zile PDF

Coperta Carte Invata cum sa comunici cu ingerii in 21 de zile

Iti doresti sa citesti cartea Invata cum sa comunici cu ingerii in 21 de zile publicata de editura For you? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Invata cum sa comunici cu ingerii in 21 de zile chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Invata cum sa comunici cu ingerii in 21 de zile

Ingerii ne pot ajuta in orice problema, din orice domeniu al vietii: sanatate, iubire, prietenie, animale de companie si chiar tehnologie! Doreen Virtue a creat in acest scop Angel Therapy, un sistem ce ne permite sa ne conectam cu puterea divina a ingerilor. Asadar, de cate ori te confrunti cu o problema, cheama-i pe ingeri in ajutor folosind cartea de fata, ce iti pune puterea lor in maini, indiferent unde te-ai afla. In doar 21 de zile, vei descoperi metoda prin care sa te conectezi cu aceste incredibile puteri celeste. Textele binecunoscutei si apreciatei autoare Doreen Virtue te pun in legatura cu arhangheli, cu maestri si alte fapturi spirituale, in acest curs rapid si usor de aplicat in viata de zi cu zi….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.