Invat cu Montessori. Calendarul meu anual PDF

Coperta Carte Invat cu Montessori. Calendarul meu anual

Iti doresti sa citesti cartea Invat cu Montessori. Calendarul meu anual publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Invat cu Montessori. Calendarul meu anual de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Invat cu Montessori. Calendarul meu anual

Impreuna cu propriul tau calendar si datorita pedagogiei Montessori, inveti si te distrezi pe tot parcursul anului!In fiecare zi, descoperi o noua activitate pentru:- a recunoaste literele, sunetele, mirosurile, gusturile- a invata obiceiuri cotidiene pentru a te descurca singur- a descoperi engleza- a invata sa numeri- multe activitati care te vor ajuta sa cresti!Folosind markerul lavabil atasat, noteaza-ti raspunsurile si deseneaza direct pe calendar….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.