Introducere in teologia ortodoxa PDF

Coperta Carte Introducere in teologia ortodoxa

Iti doresti sa citesti cartea Introducere in teologia ortodoxa publicata de editura Sophia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Introducere in teologia ortodoxa chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Introducere in teologia ortodoxa

„In lucrarea de fata, ca si in alte lucrari ale sale, Lossky cauta sa prezinte doctrina crestina in lumina Duhului Sfant si a energiilor necreate, ca punte dinamica intre Dumnezeu si lume. Marele merit al Introducerii in teologia ortodoxa consta in faptul ca isi propune si reuseste sa ne impartaseasca valorile nepieritoare ale Ortodoxiei rasaritene, cu geniul ei mistic inefabil, prin intermediul acelei culturi animate de claritate si distinctie apartinand Occidentului.“ – Pr. Prof. D. Gh. Popescu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.