Intrezariri PDF

  Intrezariri - Marius Cucu

  Iti doresti sa citesti cartea Intrezariri scrisa de Marius Cucu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Intrezariri chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Intrezariri PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Intrezariri

  Studiile din acest volum se inscriu in demersurile de cautare si atingere a unor intrezariri ce ar putea privi, pret de o clipa, semnele vestitoare ale transcendentei. Mobilitatea dialectica a anotimpurilor si Mitul Persefonei, impactul naturii asupra calatoriei initiatice a pelerinului, Lacrimosa ca stare eshatologica a fiecaruia dintre noi, lipsa compasiunii colective ca pasire citadina in gol, binecuvantarea ca deschidere paradigmatica in care semenul se apropie si se indeparteaza, blestemul ca defragmentare a sensului constructiv, cofraternitatea incantatiei sacre la Sfantul Francis din Assisi, meditatia care poarta constiinta si meditatia care o apasa, dar si simbolistica cu valente psihologice a personajelor mitologice si de basm – toate aceste teme reprezinta puncte stelare in jurul carora s-a dorit edificarea analizelor prezente in textele de fata. Astfel de cercetari pot fi considerate incercari, dar aici cuvantul incercare nu este utilizat cu sensul de exercitiu, de elaborare ce porneste spre necunoscut cu sanse egale de a pierde sau a reusi. Termenul incercare este evocat, in acest context, cu semnificatia de proba, obstacol, dificultate, situatie dificila care te incearca. Si abia confruntarea meditatiei cu problematicul, cu incercarea poate reprezenta sansa de accedere la experienta intrezaririi. – Marius Cucu

  Din Cuprins:
  • Dialectica anotimpurilor si Mitul Persefonei
  • Lacrimosa si tragedia inaltatoare
  • Drumul ezoteric al pelerinului si simbolismul naturii
  • In absenta compasiunii
  • Spatialitatea binecuvantarii
  • A cadea pe ganduri

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Intrezariri este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.