Intoarcerea la Peyton Place PDF

Coperta Carte Intoarcerea la Peyton Place

Iti doresti sa citesti cartea Intoarcerea la Peyton Place publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Intoarcerea la Peyton Place chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Intoarcerea la Peyton Place

New England, anii ’50. Dupa un inceput presarat cu evenimente nu tocmai fericite, Allison Mac Kenzie cunoaste gloria: primul sau roman, Castelul lui Samuel, devine bestseller. Dar succesul, oricat de plin de satisfactii, poate avea un gust amar cand admiratia presei se transforma in hartuire zilnica. Numai iubirea clandestina pe care o traieste in New York cu Lewis, editorul ei, pare sincera pentru ea. Pentru a se pune la adapost, Allison se intoarce la Peyton Place, in casa parinteasca, alaturi de mama sa, Constance. Dar va trebui sa infrunte din nou ura intregului oras, o ura alimentata de invidie… Cu Intoarcerea la Peyton Place, Grace Metalious a scris un roman sensibil si emotionant; in spatele personajului Allison, cititorul o va recunoaste pe autoare si suferintele cu care aceasta s-a confruntat dupa publicarea volumului Peyton Place, romanul-cult vandut in peste 12 milioane de exemplare in intreaga lume. La randul sau, Intoarcerea la Peyton Place a devenit rapid bestseller international, cartea fiind ecranizata de doua ori, pentru marele ecran si pentru televiziune…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.