Intoarcerea Fermecatoarei PDF

Coperta Carte Intoarcerea Fermecatoarei

Iti doresti sa citesti cartea Intoarcerea Fermecatoarei publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Intoarcerea Fermecatoarei de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Intoarcerea Fermecatoarei

Dupa secole de asteptare, malefica Fermecatoare, cea care a blestemat-o pe Frumoasa Adormita, se intoarce sa se razbune!Alex si Conner Bailey nu au mai fost pe Taramul Povestilor de cand a luat sfarsit aventura lor din Vraja Dorintelor. Dar intr-o zi afla ca mama lor a fost rapita de mult temuta Fermecatoare. Desi bunica lor nu este de acord, cei doi incearca sa descopere singuri drumul spre Taramul Povestilor pentru a-si salva mama si intreaga lume magica. Vor reusi oare gemenii sa infrunte cel mai mare pericol din viata lor?…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.