Intoarcerea. Am murit, din fericire. Vol.1 PDF

  Coperta Carte Intoarcerea. Am murit, din fericire. Vol.1

  Iti doresti sa citesti cartea Intoarcerea. Am murit, din fericire. Vol.1 scrisa de Theo Anghel si publicata de editura Quantum Publishers? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Intoarcerea. Am murit, din fericire. Vol.1 chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Intoarcerea. Am murit, din fericire. Vol.1

  Oriana, o tanara de nici nouasprezece ani, este pe punctul de a se casatori cu un barbat pe care crede ca il iubeste. In ziua nuntii se intampla un accident si moare. Ajunge Dincolo, unde este scolita de un reprezentant al Iadului, Malorum, si altul al Raiului, Amadeus. I se pune la incheietura un ceas ciudat (un fel de GPS ce detecteaza sufletele in nevoie). Primeste si doi ingeri, Abel, cel cu sufletul vandut lui Lucifer, si blanda Ama, heruvim din gradina Edenului. Se intoarce ca recuperator de suflete, insa nu la vechea viata si familie, pentru care trebuie sa ramana moarta, ci la una cu totul noua. Rasfatul  si confortul, considerate garantate mai inainte, se duc pe Apa Sambetei. Va trebui sa lupte pentru a-i salva pe ceilalti, dar si pe sine. Apar noi prieteni, noi dusmani si… prima iubire? Exista viata dupa moarte? Unii vor spune ca da, altii ca nu. Dar exista un raspuns la care cu siguranta nu v-ati gandit. Exista recuperatorii de suflete. Smulsi din existentele lor, sunt aruncati in altele, neintrebati de nimeni, fara sa li se ceara acceptul. Trebuie doar sa se supuna legilor celor de Dincolo. Iar unii aleg razvratirea……

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Intoarcerea. Am murit, din fericire. Vol.1 este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.