Interventii psihologice in scoala. Manualul consilierului scolar PDF

  Coperta Carte Interventii psihologice in scoala. Manualul consilierului scolar

  Iti doresti sa citesti cartea Interventii psihologice in scoala. Manualul consilierului scolar scrisa de Violeta Enea si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Interventii psihologice in scoala. Manualul consilierului scolar chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Interventii psihologice in scoala. Manualul consilierului scolar

  Prefata de Adriana Baban „Scoala ofera spatiul, cadrul si reperele de dezvoltare pentru o categorie larga de virsta. Nu intotdeauna insa viata unui copil sau adolescent este generoasa cu acesta; blocaje, debusolare, situatii de criza pot interfera si scurtcircuita ‘seninatatea’ virstei, iar lipsa de suport in astfel de situatii creste riscul pentru esec si abandon scolar. Ghidul de fata satisface nevoile si exigentele unui consilier scolar dornic sa afle abordarile contemporane in munca cu elevul, parintele si profesorul. Tematica acopera o arie larga de probleme si activitati tipice: de la evaluarea elevului la consilierea de grup, de la interventia in doliu la preventia suicidului, de la consilierea in cazurile de viol, abuz si adictie la dezvoltarea personala a elevului. Consilierul scolar are nevoie pentru formarea sa si in munca de zi cu zi de un astfel de material si instrument de lucru, iar beneficiarii directi sunt nu doar consilierul scolar, ci si elevul, parintele, profesorul si comunitatea scolara.” – Adriana Baban „Consilierea scolara este intr-o continua evolutie si transformare, iar consilierii scolari pot reprezenta o resursa importanta in educatie. Doar prin aplicarea unui model de consiliere scolara bazat pe date si pe utilizarea unor programe de interventie a caror eficienta a fost demonstrata prin cercetare se poate creste calitatea activitatii desfasurate de consilierii scolari. Din aceasta perspectiva, volumul propune numeroase exemple de programe validate stiintific utilizate in intreaga lume si programe dezvoltate de specialisti autohtoni, care pot imbunatati activitatea la cabinetele de asistenta psihopedagogica. Adresat tuturor celor implicati in procesul educational romanesc, acest volum demonstreaza ca asistenta psihopedagogica din tara noastra ar putea ajunge la nivelul profesional din alte state care au investit cu adevarat in educatie.” – Violeta Enea…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Interventii psihologice in scoala. Manualul consilierului scolar este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.