Internetul nostru. stim mai mult, intelegem mai putin PDF

Coperta Carte Internetul nostru. stim mai mult, intelegem mai putin

Iti doresti sa citesti cartea Internetul nostru. stim mai mult, intelegem mai putin publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Internetul nostru. stim mai mult, intelegem mai putin chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Internetul nostru. stim mai mult, intelegem mai putin

„Cartea aceasta este o provocare extrem de interesanta pentru iubitorii intemetului.” – Boo Hist„Ideea principala pe care o sustine Michael Lynch este aceea ca, daca intelegem mai bine conditiile in care este produsa si raspandita cunoasterea – conditii pe care autorul le exploreaza clar si convingator -, atunci ne vom bucura de roadele cunoasterii in mod responsabil.” – Wall Street Journal„O noua carte fascinanta… Michael Lynch scrie despre acest subiect de mult timp si cu o neincetata pasiune.” – Jill Lepore, The New Yorker„Lynch isi prezinta teoria cu seriozitate, claritate si atentie fata de contextul istoric Acesta a scris o carte inteligenta care dezbate in mod onest probleme importante si extrem de actuale: Ne transforma internetul in cunoscatori pasivi?; Ne afecteaza internetul capacitatea de a gandi?; Ce se poate face in acest sens? etc.” – David Weinberger, LA Review of Books Michael Patrick Lynch este scriitor si profesor de filozofie la Universitatea din Connecticut, unde conduce Institutul de Stiinte Umaniste. Este autorul sau editorul a sapte carti, cele mai recente fiind In Praise of Reason: Why Rationality Matters for Democracy, precum si Truth as One and Many, dar si lucrarea True to Life, care a fost „Editors’ Choice” pentru New York Times Book Review. A primit Medalia pentru Excelenta in Cercetare din partea Colegiului de Arte si Stiinte Liberale al Universitatii din Connecticut, a obtinut granturi din partea National Endowment for the Humanities si are contributii constante in cadrul seriei The Stone a cotidianului New York Times….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.