Intelepciune indiana PDF

  Coperta Carte Intelepciune indiana

  Iti doresti sa citesti cartea Intelepciune indiana scrisa de Vasile Andru si publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Intelepciune indiana chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Intelepciune indiana

  Cine citeste sau asculta asemenea lucruri, acela nu sufera niciodata vreo infrangere si dobandeste multumire. Asa suna o promisiune sau un pariu sapiential, dintr-un spatiu care s-a intemeiat pe cautarea desavarsirii, pana la miraculos. Antologia de fata reuneste texte magistrale si naratiuni mirifice dintr-o cultura care urmareste de milenii cunoasterea revelatoare: fragmente din Vede, Upanisade, din Mahabharata; mesaje ale unor vizionari si maestri; nestemate in genul Sutra inimii sau Marea Intelepciune. Si multe aforisme, parabole, reguli de aur ale bunei vietuiri. Vasile ANDRU a fost scriitor si eseist sapiential, autor a peste douazeci de volume. A facut doua calatorii de studii in India cu bursa Sivananda si a obtinut titlul de master in Filosofie Vedanta, la Trivandrum, in 1996….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Intelepciune indiana este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.