Intelectualii si puterea PDF

Coperta Carte Intelectualii si puterea

Iti doresti sa citesti cartea Intelectualii si puterea publicata de editura Institutul European? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Intelectualii si puterea chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Intelectualii si puterea

Aceasta carte face parte din colectia Dezbateri contemporane a editurii Institutul European. De-a lungul istoriei, intelectualii au jucat un rol social de importanta majora, productiile acestora – fie ca este vorba despre cele din domeniul filosofiei, al stiintei, culturii sau al religiei – reprezentand bazele si mijloacele transformarilor de natura sociala, politica, culturala si economica ale societatilor. Volumul de fata reuneste articole si studii ale unor specialisti si intelectuali de marca din Romania si SUA si propune cateva teme principale de reflectie: responsabilitatea publica a intelectualilor; intelectualii si puterea culturii – cultura ca o contraputere; intelectualii si diversitatea culturala; globalizarea si intelectualitatea in contextul cultural international; intelectualii si schimbul de idei in mass-media si mediul virtual; intelectualii si comunicarea culturala; intelectualii ca ganditori critici neutri si intelectualii intre interstitiile puterii. Prin natura subiectelor abordate, volumul se adreseaza mediilor academic, social si politic, fiind accesibil si publicului larg….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.