Integrala Maigret: Volumul VI PDF

Coperta Carte Integrala Maigret: Volumul VI

Iti doresti sa citesti cartea Integrala Maigret: Volumul VI publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Integrala Maigret: Volumul VI chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Integrala Maigret: Volumul VI

75 de romane si 28 de povestiri reunite in 10 volume care il au ca protagonist pe unul dintre cei mai indragiti detectivi ai secolului XX. Georges Simenon (1903-1989) este unul dintre cei mai cunoscuti scriitori de literatura politista. A scris peste 200 de romane, traduse in peste cincizeci de limbi, dintre care 77 de romane si 28 de povestiri avindu-l drept personaj principal pe celebrul inspector Maigret. Pina astazi, cartile sale au fost vindute in peste 850 de milioane de exemplare in intreaga lume….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.