Integrala de sah. Vol. 2 PDF

Coperta Carte Integrala de sah. Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Integrala de sah. Vol. 2 publicata de editura Cartea Romaneasca? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Integrala de sah. Vol. 2 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Integrala de sah. Vol. 2

„”Il cunosc pe Florin Gheorghiu din 1965, cand era in anul cinci de facultate. Era deja o celebritate. ()Florin Gheorghiu (singurul sahist din lume care are scor pozitiv la Fischer!) mi-a deschis ochii asupra unui univers la fel de miraculos precum acela al matematicii si al literaturii, stiinta si arta cu care sahul e ruda de gradul intai.””- Nicolae Manolescu””In clubul foarte inchis al jucatorilor de ‘extraclasa’ din Top 10 mondial, Florin Gheorghiu a fost clasat in cei mai buni ani ai sai cu un Elo de peste 2600 puncte, ceea ce ar corespunde fara indoiala in zilele noastre fortei de joc a unui super Mare Maestru de peste 2700 puncte! ()Intelegerea sa pozitionala si simtul sau tactic remarcabil vor permite profanilor sa intre in universul unui Mare Maestru cu 250 dintre cele mai bune partide ale sale, comentate cu o viziune personala, fara computer. Ele sunt insotite de numeroase anecdote care reinvie adversarii si emotiile acestora. O marturie importanta a unuia dintre principalii actori ai unei epoci pe care multi o numesc deja varsta de aur a sahului.””- Georges Bertola, Redactor-sef al Europe checs””Dupa cum am promis cu multi ani in urma, la aparitia primului volum in 1980, am deosebita placere sa pot prezenta acum iubitorilor de sah din tara noastra, si nu numai lor, o ampla selectie a celor mai valoroase si frumoase partied din perioada 1970 – 2000, alcatuita din doua volume.””- Florin Gheorghiu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.