Intarirea sistemului imunitar in functie de grupa sanguina. O metoda inedita de a va proteja de virusuri PDF

  Coperta Carte Intarirea sistemului imunitar in functie de grupa sanguina. O metoda inedita de a va proteja de virusuri

  Iti doresti sa citesti cartea Intarirea sistemului imunitar in functie de grupa sanguina. O metoda inedita de a va proteja de virusuri scrisa de Valerie Lamour, Olivier Madelrieux si publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Intarirea sistemului imunitar in functie de grupa sanguina. O metoda inedita de a va proteja de virusuri chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Intarirea sistemului imunitar in functie de grupa sanguina. O metoda inedita de a va proteja de virusuri

  Stiati ca sunteti scenaristul, regizorul si actorul grupei dumneavoastra sanguine? Stiati ca microbiota intestinala, daca este optimizata, va poate fi cel mai bun aliat? Stiati ca exista o alimentatie specifica, adaptata fiecarei grupe sanguine? In fata noilor virusuri si a diferitelor atacuri cu care organismul dumneavoastra se confrunta de-a lungul intregii sale vieti, Valerie Lamour, naturopat, si Olivier Madelrieux, doctor in farmacie, va prezinta o metoda inovatoare si eficienta adaptata fiecarei grupe sanguine (A, B, AB si 0), pentru a va crea un scut imunitar puternic. Virusul nu inseamna nimic, terenul este totul! VALERIE LAMOUR este naturopat, hipnoterapeuta si autoare a numeroase carti pe teme de sanatate. OLIVIER MADELRIEUX este doctor in farmacie. A fost mental coach si nutritionist pentru 450 de campioni sportivi, fiind urmarit pe canalul sau de YouTube de peste 75.000 de persoane. Acesta este, totodata, fondatorul Academiei Madelrieux….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Intarirea sistemului imunitar in functie de grupa sanguina. O metoda inedita de a va proteja de virusuri este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.