Intamplari cu scriitori PDF

Coperta Carte Intamplari cu scriitori

Iti doresti sa citesti cartea Intamplari cu scriitori publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Intamplari cu scriitori de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Intamplari cu scriitori

Autorul acestor randuri si al celor ce vor urma declara celor interesati, cu mana pe inima, ca nu este afiliat la nicio grupare literara (in cazul in care ele ar exista!), deci nu este nici barbist, nici fanusist, nici predist, nici jebelenist, nu este decat un simplu muritor caruia ii place sa repete: „”eu sunt ce n-am fost niciodata si-un sfert din ce era sa fiu!””Iubesc scriitorii, imi place sa stiu ca ei exista, nu-mi place sa cred ca as putea exista fara eU nu-mi pasa daca cutare m-a barfit si a zis ca n-am talent. Nu-mi pasa nici daca altul m-a laudat si a zis ca am talent!Vorba unui critic profilat pe literatura universala: „”Micu asta scrie de toate si scrie bine. De asta cred eu ca nu are niciun pic de talent!””Iata un argument de care va trebui sa tin seama in viitor…Intamplarile din teasta carte sunt suta la suta adevarate, mai putin cea in care vorba de Adrian Beldeanu si pe care mi-a comunicat-o in scris un confrate al carui nume prefer sa-l trec sub tacere. Cine nu crede ca s-au petrecut aievea n-are decat sa intrebe pe cei vizati. Mi-au interzis categoric sa scriu despre ei, sau sa-i pomenesc macar, urmatorii scriitori: Marin Sorescu, Adrian Paunescu, Laurentiu Fulga, Pan Izverna si D. R. Popescu. Au insistat in mod deosebit sa fie popularizati numerosi confrati din provincie care mi-au trimis, gata scrise, „”intamplarile”” traversate. Din pacate nu le-am putut include in prezentul volum, fiind scrise (nu stiu din ce motive) in dialecte regionale. Anunt pe aceasta cale ca n-am considerat oportun sa public toate paginile scrise (cu haz sau fara haz) din mai multe motive. Unul din motive ar fi acela ca nu orice e scris se poate si publica si nu tot ce s-a publicat inseamna ca a fost candva scris. Declar, de asemenea, ca dialogurile, descrierile de natura, sau descrierile fara natura imi apartin cu exclusivitate. Cele care nu-mi apartin le-am pus in ghilimele. Am consultat in aceasta privinta o serie de materiale bibliografice, precum si un jurist care m-a asigurat…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.