Insotirea invatarii cu pedagogia Montessori PDF

  Coperta Carte Insotirea invatarii cu pedagogia Montessori

  Iti doresti sa citesti cartea Insotirea invatarii cu pedagogia Montessori scrisa de Valerie Maestre si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Insotirea invatarii cu pedagogia Montessori chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Insotirea invatarii cu pedagogia Montessori

  Descoperiti o carte completa pentru a va insoti si ghida copilul in activitati de limbaj, de scriere si de calcul cu ajutorul pedagogiei Montessori! Toate studiile recente in neurostiinte si pedagogie demonstreaza ca nu toti copiii se dezvolta in acelasi ritm. Respectul ritmurilor naturale ale copilului este unul dintre secretele reusitei elevului, care, incurajat si sustinut in descoperirile sale, progreseaza mai bine. Din acest motiv, autorul a dorit sa puna la dispozitia tuturor parintilor si a tuturor profesionistilor pedagogia Montessori. Nu este vorba de a se substitui programele, ci de a propune un alt mod de a descoperi cunostintele fundamentale, adaptandu-le, pur si simplu, la curiozitatea copilului. Un instrument complet pentru a va ajuta copilul: • decriptare a pedagogiei Montessori pentru a trece dincolo de un simplu fenomen la moda. • 4 parti (limbaj, scriere, lectura, calcul) abordand ansamblul cunostintelor dobandite la gradinita. • 34 de fise de prezentare pedagogica ilustrate pas cu pas. Atuul cartii: sfaturi ale autoarei pentru a confectiona sau achizitiona propriul material Montessori. De mai multi ani, Valérie Maëstre este formatoare pe segmentul micii copilarii. Atunci cand a descoperit pedagogia Montessori, s-a hotarat sa se formeze in spiritul acestei pedagogii si sa se implice in infiintarea unei scoli Montessori in Albi. Devenind, la randul ei, formatoare, a creat un centru de formare cu scopul de a face cunoscuta aceasta pedagogie in randul parintilor, profesorilor si personalului care lucreaza cu copiii. Pe aceeasi linie, in cartile sale, Valérie Maëstre dezvaluie un mare respect pentru ideile Mariei Montessori, dar si o mare bucurie de a le impartasi cu parintii si copiii….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Insotirea invatarii cu pedagogia Montessori este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.