Initiere in lectio divina. Indicatii metodologice cu exemple din cateva pericope din Evanghelia dupa Matei PDF

Coperta Carte Initiere in lectio divina. Indicatii metodologice cu exemple din cateva pericope din Evanghelia dupa Matei

Iti doresti sa citesti cartea Initiere in lectio divina. Indicatii metodologice cu exemple din cateva pericope din Evanghelia dupa Matei publicata de editura Galaxia Gutenberg? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Initiere in lectio divina. Indicatii metodologice cu exemple din cateva pericope din Evanghelia dupa Matei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Initiere in lectio divina. Indicatii metodologice cu exemple din cateva pericope din Evanghelia dupa Matei

Indicatii metodologice cu exemple din cateva pericope din Evanghelia dupa Matei. Din cele vazute, reiese limpede ca aprofundarea sensurilor Scripturii e strans legata de angajamentul nostru de convertire continua. Daca in viata noastra trecem de la trup la spirit, atunci si sensurile Scripturii vor trece de la trupesc la spiritual. Insa daca ne blocam la una din primele doua trepte, riscam sa nu patrundem in lumea spiritului. Textul ramane inchis in fata noastra. Scriptura, asadar, se deschide omului in masura in care omul se deschide fata de Scriptura. Cuvantul lui Dumnezeu i se reveleaza omului in masura in care omul i se dezvaluie Cuvantului. Daca inima nu e purificata, nici Domnul nu se deschide fata de noi. Totusi, dupa cum am vazut, nu ne lipseste speranta ca Domnul va suplini lipsa noastra personala cu credinta Bisericii….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.