Inima si minte. Calea catre sanatatea fizica si psihica PDF

Coperta Carte Inima si minte. Calea catre sanatatea fizica si psihica

Iti doresti sa citesti cartea Inima si minte. Calea catre sanatatea fizica si psihica publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Inima si minte. Calea catre sanatatea fizica si psihica chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Inima si minte. Calea catre sanatatea fizica si psihica

„Minte sanatoasa in corp sanatos“ ramane o afirmatie pe cat de veche, pe atat de universala, pe care Valentin Fuster, cardiolog si cercetator de prestigiu, si Luis Rojas Marcos, eminent psihiatru, si-au insusit-o de-a lungul a multi ani de experienta. In Inima si minte autorii pledeaza pentru necesitatea de a asculta mesajele pe care corpul si mintea noastra ni le trimit pentru a ne mentine sanatosi. Prin intermediul a douazeci de cazuri reale de bolnavi care se prezinta la cardiolog, doctorii impartasesc cu cititorii experientele lor cu acesti pacienti. Ei explica intr-o maniera didactica natura fiecarui caz si metoda adoptata de medic si pacient pentru vindecare. Scrisa in colaborare cu scriitoarea si jurnalista Emma Reverter, Inima si minte include douazeci de povesti fascinante referitoare la complexitatea fiintei umane. David este un copil in varsta de sapte ani care este nelinistit si care simte oboseala numai cand se afla la scoala, Joe este un tanar lipsit de motivatie care acuza dureri in piept, Isabel este o femeie de varsta mijlocie cu o hipertensiune arteriala a carei origine nu se cunoaste si care este ingrijorata pentru situatia ei familiala si profesionala. Sunt doar cateva dintre cele douazeci de cazuri in care cititorul se poate regasi si de la care poate invata cum sa-si apere sanatatea. O carte placuta, informativa si utila pentru cei care doresc sa aiba o viata sanatoasa si fericita….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.