Inima schimbarii PDF

Coperta Carte Inima schimbarii

Iti doresti sa citesti cartea Inima schimbarii publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Inima schimbarii chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Inima schimbarii

Pentru a intelege de ce unele organizatii fac cu mai mult succes decat altele saltul in viitor, trebuie mai intai sa stiti cum se desfasoara un proces eficace de realizare a unei schimbari la scara mare. In aproape toate cazurile, este vorba despre o succesiune, un ansamblu de opt pasi pe care putini oameni ii fac cum trebuie. John Kotter si Dan Cohen va invata cele opt etape ale unei schimbari la scara mare. Sunt oameni ce realizeaza cu mult succes schimbari de anvergura. Putem invata de la ei. Conducatorii pot invata. Sefii din prima linie pot invata. Aproape orice persoana prinsa intr-o schimbare de anvergura poate invata. Acesta este subiectul cartii de fata….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.