Inima de lemn PDF

Coperta Carte Inima de lemn

Iti doresti sa citesti cartea Inima de lemn publicata de editura Integral? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Inima de lemn chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Inima de lemn

CRISTINA NITULESCU este un personaj atipic al poeziei contemporane. Vine in literatura dinspre fashion si jocuri cu imaginea, care i-au adus, candva, o celebritate pusa sub semnul controversei. Desigur, a scris de mica, a publicat chiar in cateva reviste si se declara indragostita de autori ca Nichita Stanescu sau Mircea Cartarescu. Asta dupa ce, prin 2008, starnea senzatie cu o sedinta foto tabu, realizata in subteranele Casei Presei. Acum, practica o scriitura neconcesiva, care nu ocoleste niciun loc fierbinte. Povestea Inimii de lemn dezvaluie o sensibilitate exacerbata, in lupta permanenta cu propriile obsesii si neimpliniri (de altfel, prefixul negativ este, in sine, o cheie de lectura pentru carte). Inima de lemn nu isi plange, insa, de mila, este imuna la tentatiile compasiunii….Iar restul e chirurgie – prin cuvinte – pe cord deschis. – Dan-Silviu Boerescu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.