Ingeri si demoni. Sursele secrete. Editia a II-a PDF

Coperta Carte Ingeri si demoni. Sursele secrete. Editia a II-a

Iti doresti sa citesti cartea Ingeri si demoni. Sursele secrete. Editia a II-a publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ingeri si demoni. Sursele secrete. Editia a II-a chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ingeri si demoni. Sursele secrete. Editia a II-a

O veche confrerie secreta: Illuminati. Desemnand aceasta societate misterioasa ca piatra unghiulara a romanului sau si atestand ca este foarte veche, Dan Brown, ca un adevarat apostol al literaturii „conspirationiste“, nu a comis oare o noua stangacie criticabila? Ingeri si demoni. Sursele secrete este singura carte care indrazneste sa dezvaluie tot ce se ascunde in spatele acestor Illuminati si al Noii Ordini Mondiale: retele neonaziste si ocultiste, foarte structurate, straduindu-se sa ne faca sa credem ca lumea este guvernata de aceasta societate misterioasa cu ramificatii multiple….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.