Infruntand torentul PDF

Coperta Carte Infruntand torentul

Iti doresti sa citesti cartea Infruntand torentul publicata de editura Pandora M? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Infruntand torentul chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Infruntand torentul

Soarele straluceste deasupra tinutului celor o suta de insule, insa drumul pare invaluit de umbre. Conor, Abeke, Meilin si Rollan au cutreierat lumea in cautarea unor talismane puternice, pentru a le feri de mainile inamice. Pe parcursul calatoriei, tinerii eroi au fost haituiti de urmaritori, care parca au stiut mereu unde sa-i gaseasca. Acum inteleg de ce. Unul dintre ei este tradator. Navigand pe apele limpezi precum cristalul ale acestui paradis tropical, membrii echipei incep sa se banuiasca unii pe ceilalti. In mijlocul lor se afla un spion, iar inainte de finalul acestei misiuni, o capcana mortala se va inchide in jurul lor….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.