Infrunta focul PDF

Coperta Carte Infrunta focul

Iti doresti sa citesti cartea Infrunta focul publicata de editura Lira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Infrunta focul de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Infrunta focul

SERIA „”INSULA SURORILOR””Mia Devlin stie cum este sa iubesti din toata inima – si apoi sa vezi cum iubitul te abandoneaza fara explicatii. Cu ani in urma, ea si Sam Logan au impartasit o legatura extraordinara, cladita pe sperantele si pasiunea tineretii. Dar, intr-o zi, el paraseste brusc insula Trei Surori, lasand-o cu inima zdrobita – si hotarata sa traiasca de una singura… Proprietar acum al singurului hotel de pe insula, Sam se intoarce dupa un deceniu, ca sa-si conduca afacerea – dar si cu speranta de a recastiga inima Miei. Insa fata pe care a lasat-o in urma este acum o femeie sigura pe sine si de o indiferenta glaciala, desi atractia fizica dintre ei este incontestabila. In sinea ei, Mia este furioasa si ranita, asa ca refuza sa accepte nu numai faptul ca sentimentele dintre ei sunt inca vii, ci si ca are nevoie de ajutorul – si de puterile – lui Sam pentru a face fata celei mai mari si mai infioratoare provocari a vietii sale. Caci singura forta ce poate rupe blestemul vechi de secole care poate pune in pericol vietile tuturor este doar dragostea adevarata… „”O poveste fermecatoare despre legenda si destin – si, mai ales, despre magia iubirii.””- RT Book Reviews NORA ROBERTS a scris peste 225 de romane, publicate in 35 de tari in peste 500 de milioane de exemplare. Este autoarea distinsa cu cele mai multe premii RITA – peste 20….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.