Inflexiuni PDF

Coperta Carte Inflexiuni

Iti doresti sa citesti cartea Inflexiuni publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Inflexiuni chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Inflexiuni

Volumul de fata cuprinde, intre nu foarte incapatoarele sale coperte, o serie de texte (le-as putea zice chiar pretexte) scrise in ultimii cativa ani, parte din ele aparute ici-colo (in reviste literare de aiurea, pe site-urile unor edituri ori pe diverse bloguri), dedicate unor persoane (unele de-a dreptul personaje), condeieri sau nu, apropiati ai sufletului meu, precum si niste note de lectura, intocmite in amurguri furate, cu patima de gaza bibliofaga. Asadar, cartulia asta e scrisa din dragostea unuia caruia prietenii ii sunt oglinda propriei fiinte, iar literatura o iubita deloc nazuroasa, asemuita umbrei adulmecand cu nesat pasii ibovnicului zanatic, mereu pribeag in cautarea altor si altor rataciri cu iz de flecustete sfidatoare de firesc….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.