Infidelitatea si crima merg mana in mana PDF

  Coperta Carte Infidelitatea si crima merg mana in mana

  Iti doresti sa citesti cartea Infidelitatea si crima merg mana in mana scrisa de Traian Tandin si publicata de editura Neverland? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Infidelitatea si crima merg mana in mana chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Infidelitatea si crima merg mana in mana

  Traian Tandin a fost un scriitor de romane politiste si ofiter criminalist pensionat cu gradul de colonel. A fost recunoscut pentru capacitatea sa de a rezolva cazuri complexe. Activitatea lui publicistica cuprinde zeci de volume, peste 60, inspirate din cazurile la care a lucrat ca ofiter criminalist, dar si din cazuri care l-au impresionat si pe care le-a adus in atentia publicului. De asemenea, a mai semnat scenarii de film, articole si reportaje in revistele de specialitate. In volumul „Infidelitatea si crima merg mana in mana”, Traian Tandin aduce in atentia cititorilor, cu precadere, cazuri din ultimul deceniu al secolului trecut, din Romania. Poate, dorind sa creeze o fresca a societatii de dupa Revolutie, autorul aduce in atentia noastra diferite cazuri care, de cele mai multe ori, au un numitor comun: consumul excesiv de alcool si gelozia motivata (sau nemotivata) care poate duce la crima in orice moment. Traian Tandin expune cu sinceritate o parte a societatii romanesti din anii ’90, in care crimele, sinuciderile, inscenarile criminale si cazurile socante tulburau populatia. „Infidelitatea si crima merg mana in mana” este al saselea volum din seria scrisa de Traian Tandin….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Infidelitatea si crima merg mana in mana este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.